Zowel in recreatieve fietsen, koersfietsen en mountainbikes als in elektrische fietsen kunnen we rekenen op merken die specialisten zijn in hun vak. 

Met elk van onze leveranciers hebben we een goeie band opgebouwd. We kunnen er altijd vlot terecht voor specifieke wisselstukken of met vragen.

Voor Koga zijn we exclusief dealer in de regio. Om ons partnership te behouden, volgen we de jaarlijkse verplichte bijscholing. Het werken aan elektrische fietsen vraagt immers de nodige technische kennis.

Sovelo Koga

Koga

Rolls-Royce op twee wielen

Kiezen voor Koga is kiezen voor absolute topkwaliteit! Met ijzersterke materialen, een stijlvolle look en onklopbare garanties benadert Koga op alle vlak de fietsperfectie.

Elektrische fietsen
Stadsfietsen
Koersfietsen – MTB
Trekking  

Levenslange garantie op frames

Sovelo Ridley

Ridley

Belgische trots merk

Ridley staat voor Belgische topkwaliteit in koersfietsen en is vaste leverancier van Lotto-Soudal. Dankzij hun FAST-technologie blinkt Ridley uit in aërodynamica.

Kleuren en design zijn tegen betaling zelf te bepalen. Als je dit wenst, kan je jouw fiets volledig laten personaliseren.

Sovelo Merida

Merida

De mountainbike specialist

Merida staat al jaren bekend om zijn ruime aanbod mountainbikes voor zowel beginners als ervaren wedstrijdrijders en avontuurlijke trailbikers. Daarnaast kan je bij Merida ook koersfietsen en elektrische mountainbikes vinden.

Ook voor kinderen heeft Merida goeie en betaalbare mountainbikes in z’n gamma.

Finez

Batavus

Voor elk gebruik en elk moment

Al meer dan 100 jaar is Batavus synoniem voor oerdegelijke fietsen voor elk moment!

Batavus maakt deel uit van de KOGA-groep en heeft tal van modellen zowel in stads-, toer- als elektrische fietsen.

Sparta

Sparta

De E-Bike van het jaar

Sparta staat bekend voor de vele soorten elektrische fietsen.

Al jarenlang zorgt sparta voor opschudding in de fietsenbranche. Met de introductie van de Smart e-bike als meest recente wapenfeit